makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Gebouw M. op Tapijnterrein in Maastricht
Dansen in Tapijn

 

Dansen in Tapijn op zaterdag 31 augustus 

Op zaterdagavond 31 augustus speelt in het aangeklede Gebouw M. op het Tapijnterrein in Maastricht een dansorkest alle ritmes van de Ballroom en de Latin American, zoals quickstep, slowfox, Weense wals, tango, samba, chachacha, rumba, jive, de fraaie slows, de lindy-hop en disco.

 

Dansen doe je samen en voor je plezier. Dansen is taalloos en slecht grenzen. Dat zijn de kernpunten waarmee deze speciale dansavond wordt georganiseerd. Een dansorkest onder leiding van de pianist Bart Rademakers met special guests speelt alle ritmes van de Ballroom en de Latin American en verzoeknummers.

Rondom de grote dansvloer staan zitjes opgesteld om uit te rusten en te genieten van een drankje. De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. 

Dansen in Tapijn maakt onderdeel uit van het Weekendje Tapijn. In het weekend van 30 + 31 augustus en 1 september wordt een proef naar een Huis voor de Amateurkunsten Maastricht gedaan in een van de gebouwen van de Tapijnkazerne, Gebouw M. Waar, hoe en wanneer een Huis voor de Amateurkunsten Maastricht uiteindelijk gerealiseerd wordt, moet nog nader worden bepaald. Dit betekent één weekend lang kijken, luisteren, repeteren, genieten en discussiëren. 

 

Er is horecagelegenheid aanwezig. De toegang is gratis. Ingang via de poort aan de Prins Bisschopsingel.

Meer informatie over het Weekendje Tapijn, als proef voor een Huis voor de Amateurkunsten Maastricht. Meer informatie op www.euregio2018.eu/tapijn