makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Resonance
Intro in situ, Capucijnengang 12, Maastricht

Intro in situ presenteert een tentoonstelling met 5 internationale klankkunstenaars in het kader van het Europees project Resonance. Met werken van: David Helbich (DE), Signe Liden (NO), Aernoudt Jacobs (BE), Peter Bogers (NL), en Thomas Rutgers en Jitske Blom (NL) 

RESONANCE is een toonaangevend Europees project op het gebied van klankkunst, een discipline die zich recentelijk explosief heeft ontwikkeld en waarin beeldende kunst, geluid en muziek samenkomen. Binnen RESONANCE werken zeven Europese instituten samen, die zich alle richten op de productie en presentatie van kunst in klank en muziek. In een periode van twee jaar verstrekken zij aan zeven Europese kunstenaars opdracht tot het maken van een nieuw klankkunstwerk, dat vervolgens op verschillende locaties in diverse Europese steden wordt gepresenteerd. 


Het samenwerkingsverband bestaat uit Intro in situ (nl), Festival van Vlaanderen in Kortrijk (be), singuhr hoergalerie (de), Le Bon Accueil (fr), Lydgalleriet (no), Skanu Mez (lv) en Audio Art Festival (pl)

Opening: vrijdag 13 september 17:00 uur 
Expositie: zaterdag 14 t/m zondag 29 september
Tijden: 11:00 - 17:00 uur 
Locatie: Intro in situ, Capucijnengang 12 
Entrée: Gratis