makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Toneelgroep Maastricht in de Bordenhal
spraakmakende voorstelling Wolfshuilen

Op 30 november j.l. ging in de Bordenhal in Maastricht Wolfshuilen in première, een voorstelling van Judith de Rijke die nu al spraakmakend genoemd kan worden.

Recensent Jos Prop van De Limburger gaf Wolfshuilen vier sterren en schreef: “Onder aanvoering van de sterk acterende Gusta Geleijnse, die de dubbele bodem van haar bestaan op een vileine manier ventileert, jongleren alle acteurs als volleerde acrobaten met de tekstbrokken, waarbij ze doorlopend de ballen vol verzwegen motieven in de lucht weten te houden. Ergo: Wolfshuilen klopt en deugt!” 

Verslaggever Maarten van Laarhoven van de internetkrant Dichtbij.Maastricht.nl schreef: "Een stuk dat binnenkomt en de vinger op tal van zere plekken legt." (...) De contouren zijn glashelder; de details mag de toeschouwer naar believen zelf inkleuren. Als een kind dat op de rand van een zandbak zit en haar fantasie de vrije loop laat ..."
 

De voorstelling
In Wolfshuilen ontrolt zich een pijnlijke familiegeschiedenis die tegelijkertijd spannend en aangrijpend is. Het is een tragikomedie over familiebanden en hoe die worden beïnvloed door onverwachte gebeurtenissen als het verlies van een dierbare en de komst van de vreemdeling. 

Speeldata
vr 6 t /m zo 8 december
wo 11 t/m za 15 december
wo 18 t/m zo 22 december
aanvang: 20.30 uur, op zondag 16.00 uur
locatie: de Bordenhal, Plein 1992 nr.15, Maastricht
reserveren: 043- 3503050 / kassa@toneelgroepmaastricht.nl
entree: € 19,50 / studenten € 9,50

Landelijke tournee: 18 januari t/m 27 maart 2014

www.toneelgroepmaastricht.nl

 

C-me aanbieding

Voor de eerste 25 mensen die telefonisch reserveren met vermelding van de actiecode "C-Me too" krijgen € 4,50 korting op de reguliere entreeprijs (max. 4 personen per reservering).