makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
HEERLEN 16-24 MEI 2014
TANGO BRUTAL

Kom met je vrienden naar TANGO BRUTAL en maak kennis met de wereld van de Argentijnse Tango; de passie, de subtiliteit, de oorsprong, de ontwikkeling, de smaak, het gevoel. Hoor, zie, dans en beleef de verbijsterende en ingetogen brutaliteit van de Argentijnse Tango!

Luister, kijk én dans op de geweldige Argentijnse klanken van CAREL KRAAYENHOF met zijn zeskoppige SEXTETO CANYENGUE! Laat je bedwelmen door de groovy neo-tangoklanken van DJ BUSCEMI ft. Ad Cominotto op accordeon, en met support-act BOSCHA NOVA & special guests. Leef mee tijdens de indrukwekkende documentaire 12 TANGO’S van Arne Birkenstock in het prachtige Royal Theater. Laat je betoveren door de prachtige muzikaliteit van TATADIOS CUARTETO (speciaal ingevlogen uit Argentinië). En ga helemaal op in het verhaal en de stem van JUAN CARLOS TAJES of, ga helemaal uit je dak met de ‘foute’ tango’s van BRUNO MAJCHEREK en LEX NELISSEN in het Cultuurhuis.

Beleef het allemaal mee én geniet van de GRATIS TANGOLESSEN, milonga’s, tango menu’s, tangoschoenen, eerste hulp bij tango, de tentoonstelling over de godfather van de tango CARLOS GARDEL, de expo EXILIOS én dans heerlijk met ons allen mee tijdens de SALON EUREGIONAL in de unieke hal van het Glaspaleis!
 
HASTA TANGO!