makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
SCHUNCK* Glaspaleis
Donderdag 24 april 2014
20.00 – 22.00 uur
Kunstenaarsgesprek
Hadassah Emmerich | CORPOREAL

SCHUNCK* organiseert een openbaar kunstenaarsgesprek met Hadassah Emmerich door curator Jannet de Goede in de ambiance van de tentoonstellingsruimte.

Hadassah Emmerich gaat met curator Jannet de Goede in gesprek over de ontwikkelingen in haar kunstenaarschap van de afgelopen 10 jaar, zoals wordt weerspiegeld in haar overzichtstentoonstelling bij SCHUNCK*. Hoe heeft haar oeuvre zich ontwikkeld tot haar recente serie van schilderijen, werken op papier, installaties en muurschilderingen? In welke vorm speelt haar fascinatie met ‘het exotische’ een rol en hoe geeft Emmerich uiting aan haar interesse voor ‘expanded painting’? Deze en andere vragen geven u een bijzonder inkijkje in het oeuvre van Hadassah Emmerich!

Jannet de Goede is curator van de Kunsthal Rotterdam. Eerder was zij conservator tentoonstellingen in de Stadsgalerij Heerlen en conservator van de Caldic Collectie in Rotterdam.
 
Bij aankoop van uw entreekaartje voor het museum is het kunstenaarsgesprek gratis bij te wonen!
 
Finissage
Hadassah Emmerich | CORPOREAL
Op donderdag 15 mei van 19.00-21.00 uur presenteert SCHUNCK* een feestelijke finissage van de tentoonstelling Hadassah Emmerich | CORPOREAL met o.a. een interview tussen Hadassah Emmerich en cultuurfilosoof Timotheus Vermeulen. Lees meer (link: http://schunck.nl/agenda/finissage-hadassah-emmerich-corporeal/)