makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
14-16 MEI 2O14 HEERLEN, NL
SOCIAL BETA EVENT

TECHNOLOGIE & INNOVATIE
Kom naar hét Euregionale event over nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties die er toe doen. Ontdek zakelijke kansen en uitdagingen in een inspirerende creatieve omgeving vol denkers en doeners. Een event over de maatschappij van vandaag en die van morgen.

WOENSDAG 14 MEI
We trappen het event af met lokale, regionale en internationale gasten tijdens de Social Beta Night - Show me the Money! Een informele talkshow die naadloos overloopt in de inleiding op de financiële thriller Cosmopolis. Deze film, geregisseerd door sciencefiction held David Cronenberg, is 's avonds gratis te aanschouwen. 

DONDERDAG 15 MEI
Vandaag gaan we op zoek naar waarde van spullen. Staat fysiek op gespannen voet met digitaal? Moeten we terug naar ambachtelijkheid?  Alles verbinden met het web? Ligt de oplossing bij in samenspel zoals bij 3D printen of moeten we volledig digitaal? Hoe wordt er in die wereld nog geld verdiend? Prikkelende vragen voor een boeiende middag!
 
VRIJDAG 16 MEI
Van Bitcoin tot Google Glass. Delen is het nieuwe hebben. 6 sprekers geven je een update over trends en technologie die invloed hebben op geld, economie en ons idee van waarde. 's Middags worden de mouwen opgestroopt om aan de slag te gaan in workshops over geld, technologie en innovatie. Er zijn doorlopend films, expo's en veel ontmoetingsplekken. 
 
en check deze video!