makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Maastricht: Eiffelgebouw, Boschstraat,
Gubbelstraat, Mosae Forum
OUT THERE #1 - Laatste dagen!

Out There - Video Art, Digital Media & Photography figuring Landscapes in Public Space (& Eiffel Building) 

Door: Viewmaster Projects
Nog te zien t/m aanstaande zondag, iedere avond van 18.00 t/m 23.00 uur

Viewmaster Projects presenteert i.s.m. het Nederlands Fotomuseum de tentoonstelling Out There. met vijfentwintig hedendaagse ‘landschapsbeelden’ van gerenommeerde kunstenaars en jong talent: zeven video-installaties in het Eiffelgebouw, twaalf videoprojecties en zes fotowerken in lichtbakken in de openbare ruimte.

Met Out There voegt Viewmaster Projects een visueel hoofdstuk toe aan de vijfhonderd jaar lange traditie van landschapskunst. Middels nieuwe technologieën en eigentijdse zienswijzen worden eigentijdse landschapsbeelden gemaakt die niet alleen iets vertellen over onze kijk op het landschap maar ook over hedendaagse beeldcultuur.
 
laat u verrassen door de spannende en subtiele samenwerking tussen de representaties van landschappen in een stedelijke context en een bijzondere groen uitgelichte Sphinxfabriek.
 
met werk van o.a. David Claerbout, Jacco Olivier, Noémie Goudal, Semiconductor, Greta Alfaro, Oscar Santillan, Marnix Goossens en Barbara Visser.
 
See You 'Out There' - pak de gratis tentoonstellingsgids in de tentoonstellingszone en in het Eiffelgebouw (Boschstraat 24). 
 
Het tweede deel van Out There met vijfentwintig andere landschapswerken is van 5 februari t/m 8 maart 2015 te zien in Rotterdam op de Wilhelminapier en in de Fenixloods op Katendrecht.