makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Cultuurhuis Heerlen
zaterdag 31 januari, 20.30 uur
MIS HET NIET!
Singersongwriter Chris Chameleon (Zuid Afrika) - Die Weerkaatsing

De Zuid-Afrikaanse Chris Chameleon komt het Cultuurhuis verwarmen met zijn nieuwste theaterconcert. Hij pakt ons in met zijn stembereik van vier octaven, zijn eigen stijl en podiumpresentatie. ‘Chameleon zingt zo warm en zijn subtiel door Afrika beïnvloede muziek is zo gloedvol.’ (Algemeen Dagblad)

Zijn stemgeluid is zijn handelsmerk op de voet gevolg door het op lied zetten van Zuid-Afrikaanse poëzie. Dit keer kiest hij voor de bezielende, confronterende en tegelijkertijd ontwapenende poëzie van het aanstormend dichttalent Daniella Deysel. En heel bijzonder: zij zal er zelf ook bij zijn om met haar zang- en acteerkunsten zijn concert luister bij te zetten. 

De liedjes vertellen het verhaal van een man en vrouw, over hun pogingen tot en beproevingen in de liefde. Met humor en beweging zet Chameleon zijn zoektocht voort naar nieuwe expressievormen en ongewone manieren om harten te ontdooien. Een beetje Afrikaans zonlicht zal ons in de donkere januarimaand vast goed doen! 
 
Dit is een voorstelling uit de vlakkevloer-serie van Parkstad Limburg Theaters.
 
Kaarten à € 15,- (of € 7,50 met de vlakkevloer-pas) zijn te verkrijgen via Parkstad Limburg Theaters: www.parkstadlimburgtheaters.nl / 045-571 66 07. Optreden vindt plaats in Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145
 
Voor meer informatie over de voorstelling, kijk hier