makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
DURING TEFAF festival - 13 t/m 22 maart 2015
10 dagen gevuld met kunst, theater, dans, muziek en speciale events.

Tijdens de 28e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht bruisen ook Maastricht en de Euregio weer met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en unieke events zoals City Polo Maastricht en Benelux's grootste beurs voor antiquarische boeken en prenten (MABP).

Het DURING TEFAF Festival biedt 10 dagen lang hoogwaardige (inter-) nationale producties en events, met grote en nieuwe namen, een keur aan inspirerende voorstellingen, bijzondere exposities, premières en speciale festivalproducties. Het aanbod varieert van dans, klassieke muziek, opera en jazz tot theater, exposities en performances.

 
DURING TEFAF PASS
Geniet niet alleen binnen de muren van MECC Maastricht van kunst! art-liefhebbers kunnen van 9 t/m 22 maart met de DURING TEFAF PAS voor slechts € 25,- p.p. onbeperkt toegang krijgen tot 16 musea/Very Contemporary venues in Maastricht én de Euregio! Daarnaast trakteert de pas ook nog eens op 10% korting op alle DURING TEFAF dans, muziek en theatervoorstellingen van Theater a/h Vrijthof én Maastricht Antiquarian Book & Print Fair.