makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
26 t/m 30 mei 2015
Schunck* / Cultuurhuis Heerlen / Parkstad Limburg Theaters én Royal Theater(!)
TANGO BRUTAL 2015
U P D A T E
TENGO TANGO!
 
Kom met je vrienden naar TANGO BRUTAL en maak kennis met de wereld van de Argentijnse Tango; de passie, de subtiliteit, de oorsprong, de ontwikkeling, de smaak, het gevoel. Hoor, zie, dans en beleef de verbijsterende en ingetogen brutaliteit van de Argentijnse Tango!
Luister, kijk én dans op de geweldige Argentijnse klanken van SEXTETO MILONGUERO (helemaal uit Argentina) en het práchtige danspaar MARIANO & COSIMA. Laat je bedwelmen door de groovy neo-tangoklanken van MIGUEL DI GENOVA oftewel OTROS AIRES SET! 
Laat je betoveren door de prachtige muzikaliteit van ANTIMUFA! En ga helemaal op in het verhaal van LEO VERVELDE over dé tangolegende PUGLIESE (die ons aardse bestaan 20 jaar geleden verliet) en ga  helemaal uit je dak met de ‘foute’ tango’s van LEX NELISSEN en guests in het Cultuurhuis Heerlen óf … ga lekker shoppen in 'LOON onder de oorstrelende klanken van NOESTANGO!!!
  
Beleef het allemaal mee én geniet van de GRATIS TANGOLESSEN, milonga’s, tango menu’s, tangoschoenen, eerste hulp bij tango onder leiding van TANGO MAASTRICHT; óf meld je NU aan voor de tangoworkshops voor gevorderden van  MARIANO & COSIMA én dans vervolgens heerlijk met ons allen mee tijdens de TANGO KNEIPEN RUNDGANG in d'r Klinge, Bercompany en Bijs!
 
VERS VAN DE PERS! De L1-documentaire LAILA zal op 28 mei eenmalig vertoond worden in Royal theaters. Dit is mogelijk gemaakt door IBA Parkstad ism L1mburg en de Gemeente Heerlen.
 
 
Ga naar:
voor het volledige programma!