makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Cultuurhuis Heerlen
Zondag 21 juni / aanvang 20.30 uur
Magic Music Night

Zondag 21 juni zal de uit Salvador afkomstige zangeres Nilza Costa een exclusief concert geven in het Cultuurhuis Heerlen (Sittarderweg 145, Heerlen) tijdens een veelbelovende Magic Music Night. Onlangs verscheen haar plaat "Revolution, Revoluzione, Revolucao".

De titel verraadt dat Nilza Costa 3-talig zingt. Dat is vrij uniek te noemen en werkt zeer aanstekelijk in haar muziek die verder te omschrijven valt als ongebreideld, recht uit het hart en zeer powerfull. Haar eerste plaat spreekt van bloed, passie en revolutie. Haar verhalen hebben vaak een ondertoon van misère en woede maar zeer zeker ook van HOOP. Gezongen in het Portugees, in Yoruba (de oude taal die naar America is gebracht door de oude slaven) en Italiaans (Nilza Costa woont momenteel in Italië).

Samen met 3 fabuleuze Italiaanse jazz-musici brengt Nilza Costa ons met haar prachtige, donkere stem een hartverwarmend concert tijdens welke velerlei stijlen samen zullen smelten, zoals jazz, soul, blues en reggae met invloeden van de Braziliaanse samba, candomblé en cantigas de roda (children's songs).


De entree bedraagt € 10 in de voorverkoop en € 13 aan de avondkassa. Voorverkoop enkel mogelijk via reservering via info@ap-artevents.nl o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten.