makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
24 t/m 29 mei Heerlen en Aken
T A N G O B R U T A L !!!

Kom met je vrienden naar TANGO BRUTAL. Maak kennis de Argentijnse Tango, de passie, de subtiliteit, de oorsprong, de ontwikkeling, de smaak en, het gevoel. Hoor, zie, dans en beleef de verbijsterende en ingetogen brutaliteit van die Argentijnse Tango. 

Luister, kijk én dans bijvoorbeeld op de geweldige Zuidamerikaanse tangoklanken van ORQUESTA TIPICA OTRA in de warme ambiance van de Limburgzaal in Theater Heerlen. Geniet van SEXTETO MILONGUERO in de het prachtige Altes Kurhaus Aachen in het naburige  Aken. Laat je betoveren door de ingenieuze muzikaliteit van ROOT DEL TANGO! 

En ga op in het brisante verhaal van BARBARA VERASSI PEGA over dé tangovernieuwer pur sang: ASTOR PIAZZOLLA. Laat je meesleuren door de ‘foute’ tango’s van LEX NELISSEN en HARRIE HOVENS in Cultuurhuis Heerlen. Ga shoppen in het winkelcentrum ’LOON onder de oorstrelende klanken van ROFFA TANGO TRIO. En laat je bedwelmen door de bandoneon van VILLE HILTULA op het creatieve pleintje de Morenhoek én in de prachtige tuin van de Luciushof in Heerlen. Proef het Argentijnse leven samen met TANGO TINTO én geniet van de GRATIS TANGOLESSEN, onder leiding van TANGO MAASTRICHT. Meld je aan voor de tangoworkshops van ILONA & SALVADOR in dansschool Swing-Inn én in de statige entreehal van SCHUNCK*. En dans heerlijk mee tijdens de TANGO MIXTA in ‘de Arena’ van het Betahuis. Dat en nog veel meer is tezamen: TANGO BRUTAL 2016, de vierde editie van het weerbarstigst tangofestival in Zuid-Limburg.
 
Voor alle info over het complete programma: www.tangobrutal.com