makers en performers uit de
euregio in beeld  
aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio
 

altijd op de hoogte van de actuele aankondigingen op het gebied van kunst en cultuur in de euregio !
 
Cultuurhuis Heerlen
28 oktober 2017 / 20.30 uur
THE CHURCH OF CASH
Voor de derde x presenteert Ap Art Events “The Church of Cash (USA) ” in het Cultuurhuis Heerlen (Sittarderweg 145, Heerlen). Zij worden dermate goed ontvangen dat we ook deze tour weer graag aansluiten.  The Church of Cash kan gerekend worden tot één van de allerbeste Cash Tribute bands momenteel in de USA.  Ze zullen in het Cultuurhuis van jetje geven!  Er zijn nog een beperkt aantal tickets te koop dus reserveren wordt aangeraden.
 
De entree bedraagt € 13 aan de kassa en € 11 via reservering.  Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten)
THE CHURCH OF CASH (USA)
Velen zijn geroepen, maar weinig uitverkoren om The Man in Black te morgen vertolken. Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun Recordings’ rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American Recordings reeks. Ook de showmanship van The Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze heren. Luister naar de band en je krijgt de rillingen over je hele lijf!